Westerkwartier

Leek

Zuidhorn

Marum

Grootegast

Marum, Tourisme en recreatie in Marum

Marum Omgeving Agenda Nieuws Overnachten Eten en Drinken Links Contact

Links

MarumLinks info

Hier vindt u links naar andere websites. Wilt u ook graag opgenomen worden in de lijst neem dan contact op met het regiokantoor. Contactpagina.

Marum

Groningen in beeld

Dinsdag, 24 oktober 2017
Links | Marum | Overzicht
 

Website van Tourist-information Marum

http://www.touristinformationmarum.nl

Westerkwartier Link Fotograaf van Loef

http://www.fotograafvanloef.nl

Kerk Noordwijk met Wandel- en Fietsroute

Leedaanzeggerspad
In samenwerking met Staatsbosbeheer, Stichting Landschapsbeheer en de Stichting Oude Groninger Kerken is vanuit het gerestaureerde lijkhuisje gelegen aan de rand van het kerkhof bij de kerk een wandelroute aangelegd van ca. 12 km die de naam Leedaanzeggerspad heeft meegekregen. Ontdek Noordwijk een dorp met een onverwacht rijke natuur en een geschiedenis vol verrassingen. Vergezel de leedaanzegger op zijn route.


Noordwiek ien t ronne
Noordwijk heeft sinds kort haar eigen fietsroute of zoals de maker van de tocht zegt: 'EEN FIETS OF KUIERTOCHT'. De route is uitgewerkt door de heer Jan Vogelzang oud Noordwijker en begint bij het dorpshuis DE WEME in Noordwijk en eindigt bij het kerkje in Noordwijk.

http://www.kerknoordwijk.nl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

Algemene links (Westerkwartier)
 

Streekproducten Groningen

Streekproducten: Gegarandeerd Groningen
www.streekproductengroningen.nl

Er gaat niets boven Groningen!

Alles over Groningen
portal.groningen.nl

weerstation grootegast

Weerstation Grootegast is een zeer complete site over het weer nu en in de toekomst. Als u met de kinderen een dagje naar het strand wil of een buiten evenement wil bezoeken dan is een weer check zeker via deze site aan te bevelen.
www.weerstation-grootegast.nl

Kornhorn Vitaal

C&HEK staat voor de werkgroep Cultuur en Historisch Erfgoed Kornhorn. Deze vrijwilligersgroep van de Stichting Curringherveld Kornhorn, een klein dorp in het Westerkwartier van de provincie Groningen, voert het dagelijks beheer over de prachtige natuurgebieden Curringherveld en Snipspoel. Het Curringherveld (ca. 6 hectare) ligt ten zuiden van Kornhorn en de Snipspoel (ca. 3 hectare) ligt ten zuidwesten van het dorp aan de Leidijk naar Opende.
www.cenhek.nl

Zuidhorn in Beeld

Zuidhorn prachtig in beeld gebracht van verleden tot heden met meer dan 15000 foto's. Een nieuwe site niet alleen voor de Zuidhorners maar ook voor hen die er gewoond hebben. Als u geïnteresseerd bent in Zuidhorn is deze site een bron van informatie
www.zuidhorninbeeld.nl