Westerkwartier

Leek

Zuidhorn

Marum

Grootegast

Zuidhorn, Tourisme en recreatie in Zuidhorn

Zuidhorn Omgeving Agenda Nieuws Overnachten Eten en Drinken Links Contact

Kantoor

(Geen eigen kantoor)
Tourist Information Leek
Nienoord 20
9351 AC Leek
T 0594-512100
F 0594-512280

Vanaf 1 november tot 1 april is het kantoor geopend van 10.00 - 16.00 uur en in het weekend van 11.00 - 16.00 uur.
In het toeristenseizoen (vanaf 1 april tot 1 november) is het kantoor geopend van 09.00 - 17.00 uur en in het weekend dan van 10.00 - 17.00 uur.

Wilt u een bericht of evenement aanmelden voor de agenda? Dat kan eenvoudig via het
contactformulier

Zuidhorn in beeld

Zuidhorn

Groningen in beeld

Zuidhorn Tourist Information

Welkom in de gemeente Zuidhorn.

In Zuidhorn bent u even weg uit het stadsgewoel en het jachtige verkeer. Hoe men zich ook voortbeweegt; te voet, per kano, fiets of auto of zelfs te paard, er is altijd iets fraais te ontdekken. Wij heten u welkom in een afwisselend en rustgevend landschap!

Zuidhorn

De gemeente Zuidhorn telt 15 dorpskernen. Deze kunt u benaderen door de knop omgeving aan te klikken. Al de plaatsen hebben een eigen specifiek karakter. Wij hopen dat de informatie u nieuwsgierig maakt om een rondje door de gemeente Zuidhorn te maken.

Wat is er allemaal te doen?

Deze website biedt u een agenda en overzicht van in Zuidhorn aanwezige faciliteiten.

Wij trachten alle informatie voor bezoekers, toeristen en inwoners van onze gemeente compleet en actueel te houden. Uw medewerking is daarbij onmisbaar!

Heeft u nieuws, een evenement of een aanpassing in de gids te melden? Gebruik dan het formulier of neem contact met ons op.

het gemeentehuis van Zuidhorn
 

Kaarten en gidsen

Hotel Aduard te Aduard heeft voor u veel informatie over het westerkwartier en is ook het adres voor het aangaan van een prachtig fietsarrangement.

Voor kaarten kunt u terecht bij boekhandel BLZ in de Hoofdstraat te Zuidhorn. Ook kunt u voor uitgebreide informatie terecht bij het kantoor in Leek.


VVV-Zuidhorn